Open menu

FGHS Verzekeringsdienst

Wij helpen u graag!
Vragen of meer informatie? Bel ons 010 - 288 45 87

XpertSuite

Eenvoudig al uw werknemergegevens in XpertSuite beheren

In het systeem XpertSuite kunt u als werkgever snel en gemakkelijk ziekte of herstel melden maar ook verzuimdossiers van zieke medewerkers, statistieken en openstaande taken bekijken.

Veelgestelde vragen

Let erop dat u de hele gebruikersnaam invoert, dus niet alleen de cijfers maar alles wat er in de mail na de dubbele punt volgt. Voor de zekerheid kunt u de gebruikersnaam en het wachtwoord uit de e-mail rechtstreeks kopiëren en plakken.

 

 

Deze extra veiligheid is ingebouwd in verband met de AVG.

Om een overzicht van alle werknemers te zien, gaat u in het Homescherm naar “uitgebreid zoeken” en scrolt u naar beneden. Vervolgens klikt u op de rode button met “Zoeken” en het overzicht verschijnt.

In het nieuwe systeem ontstaan taken voor de werkgever. Als u een taak hebt volbracht kunt u deze op uitgevoerd zetten. U klikt op het pijltjesicoon voor de taak en kiest dan “uitgevoerd” in het dropdownmenu.

Deze kunt u vinden in het trajectendossier van het dossier van uw bedrijf.

Wij behandelen alle claims altijd in de daarop volgende maand. Zo worden de claims over de maand januari uiterlijk de laatste dag van februari behandeld.

In XpertSuite is het niet meer nodig om de specificatie te accorderen. Als de specificatie klaar staat, ontvangt u een bericht van ons. De schade-uitkering wordt binnen 5 werkdagen betaald.

Geen zorgen. Binnen enkele minuten wordt uw account automatisch weer vrijgegeven.

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op via 010 - 288 45 87 of stuur onze verzuimspecialisten een e-mail.  Zij helpen u graag!