Open menu

FGHS Verzekeringsdienst

Wij helpen u graag!
Vragen of meer informatie? Bel ons 010 - 288 45 87

KHN Verzekeringen gebruikt ZIVVER voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie

KHN Verzekeringen streeft continu naar het leveren van uitstekende en veilige service voor zijn relaties. Hiertoe behoort ook de garantie dat privacygevoelige informatie veilig wordt uitgewisseld. Daarom werkt KHN Verzekeringen vanaf 23 juli met ZIVVER; een oplossing voor het veilig versturen van berichten via e-mail, chat en file transfer.

Een bericht dat wij via ZIVVER hebben verstuurd openen

Heb je een e-mail van ons ontvangen via ZIVVER? Dan open je dit bericht door op de blauwe link met de tekst ‘Bekijk en beantwoord beveiligd bericht’ te klikken. Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar de webpagina van ZIVVER. Eventueel moet je hier ook een wachtwoord of sms-code invoeren (zie hieronder). Het is niet nodig een account aan te maken). In dit filmpje ziet je hoe iemand zonder ZIVVER-account een bericht ontvangt en leest.

Een bericht openen met een wachtwoord

Je hebt een bericht van ons ontvangen dat is beveiligd met een wachtwoord. We willen zeker weten dat alleen jij het bericht kunt lezen. Daarom heb je ook een wachtwoord ontvangen. Klik op ‘Bekijk en beantwoord beveiligd bericht’, vul dit wachtwoord in en je kan het bericht lezen.

Een bericht openen met een sms-code

Je hebt een bericht ontvangen van ons dat is beveiligd met een code. We willen zeker weten dat alleen jij het bericht kan lezen. Daarom sturen wij een code naar jouw telefoon. Klik op ‘Bekijk en beantwoord beveiligd bericht’, vul deze code in en je kan het bericht lezen.

Reageren op een e-mailbericht dat via ZIVVER is verstuurd

Je leest het bericht dat via ZIVVER is verstuurd op een beveiligde webpagina die lijkt op een mailprogramma. Als je op het bericht wil reageren, dan kan dat op deze pagina. Onder het ontvangen bericht kan je direct jouw reactie typen. Je verzendt deze reactie door op de verzendknop te klikken. Jouw reactie wordt op deze manier ook beveiligd verstuurd. Wanneer hier weer een reactie op komt, ontvang je een melding per e-mail.

Over ZIVVER

ZIVVER versleutelt berichten met gevoelige inhoud zoals bedrijfsgevoelige informatie, burgerservicenummers van medewerkers of andere informatie die je veilig wil versturen. Verstuur je een bericht via ZIVVER, dan is dat gegarandeerd veilig. Dat betekent: zeker weten dat niemand anders dan de verzender en de ontvanger toegang hebben tot het bericht. Dus ook hackers niet. Daarnaast voorkomt ZIVVER dat organisaties gevoelige informatie naar de verkeerde persoon sturen.

Door voor ZIVVER te kiezen, kiest KHN Verzekeringen voor de beste vorm van informatiebeveiliging. Zo kan je erop vertrouwen dat wij zorgzaam met jouw privacy omgaan.

Lees meer over ZIVVER op www.zivver.nl.