Open menu

FGHS Verzekeringsdienst

Wij helpen u graag!
Vragen of meer informatie? Bel ons 010 - 288 45 87

Over ons

Over FGHS Verzekeringsdienst
FGHS Verzekeringsdienst is opgezet in samenwerking met FGHS met als doel kwalitatief goede verzekeringen te bieden tegen een zeer scherpe premie. U kunt met al uw verzekeringsvragen bij ons terecht.

Ons team
Wij zetten ons bij FGHS Verzekeringsdienst in om u zo goed mogelijk te adviseren over verzekeringen, die speciaal zijn samengesteld voor ondernemers in de branche voor sportleveranciers. U kunt een afspraak maken met ons om uw verzekeringen door te nemen en te bekijken wat u kunt besparen. Wij hebben veel ervaring in het verzekeren van diverse risico's die in de branche voor sportleveranciers spelen en ons team zit al jaren in het assurantievak.

De samenwerking

FGHS heeft een samenwerkingsverband met Schouten Zekerheid. Deze gerenommeerde Rotterdamse verzekeringsmakelaar is vooral actief op het gebied van zakelijke risico advisering waarbij één van de specialismes logistieke risico’s is. De onderneming bestaat inmiddels al meer dan een eeuw.

De FGHS is ervan overtuigd dat haar leden voordeel kan worden geboden bijvoorbeeld door de collectieve FGHS goederentransportverzekering en dat deze verzekering een uitstekende aanvulling vormt op de logistieke diensten die al aan de FGHS-leden wordt geboden. 

Inventarisatie en preventie
Wij bieden onze klanten gedegen oplossingen op het gebied van verzekeringen, maar ook zaken als preventiemaatregelen en een regelmatige analyse van de verzekeringsportefeuille zijn belangrijke aandachtsgebieden.

Uw keuze
Samen met u inventariseren wij wat de risico’s zijn en u kiest welke risico’s u wilt verzekeren. Hierbij geven wij adviezen over welke producten naar ons oordeel het beste aansluiten bij uw wensen en persoonlijke omstandigheden. Wij bieden het beste product bij uw keuze.

Schouten Zekerheid
FGHS Verzekeringsdienst is onderdeel van Schouten Zekerheid. Schouten Zekerheid treedt op als gevolmachtigd agent voor een aantal verzekeringsmaatschappijen en bemiddelt als (beurs)makelaar in verzekeringen voor bedrijven, instellingen, brancheverenigingen en particulieren. 

Bekijk hier het uitgebreide bedrijfsprofiel van Schouten Zekerheid en de beschrijving van de dienstverlening.

Contactgegevens

T: 010 – 288 45 87

E: info@fghsverzekeringsdienst.nl

Ons team

Edwin Oostrum

Adviseur

Hans Jacobs

Adviseur

Esther van de Polder

Adviseur

Peter de Vries

Adviseur