Open menu

FGHS Verzekeringsdienst

Wij helpen u graag!
Vragen of meer informatie? Bel ons 010 - 288 45 87

Ook uw bedrijf loopt cyberrisico, kom nu in actie!

Met de Week van de Veiligheid willen wij samen met FGHS extra aandacht besteden aan de cyberrisico’s. Dit kan een digitale aanval zijn van cybercriminelen (zoals een virus, DDos-aanval of een hack), het technisch falen van uw systemen, servers, hard- en software of een al dan niet opzettelijke menselijke fout. Deze en andere incidenten kunnen grote financiële gevolgen hebben voor jouw bedrijf. Heeft u uw IT goed beschermd? Zijn al uw risico's adequaat afgedekt? Kom nu in actie!

Helft van alle Nederlandse bedrijven lopen risico.

Wist u dat de helft van alle Nederlandse bedrijven op enig moment te maken krijgt met cybercriminaliteit? En dat de totale schadelast voor het bedrijfsleven ongeveer 10 miljard euro per jaar bedraagt en dit ieder jaar hoger wordt? Toch denkt bijna de helft van alle bedrijven nog steeds dat zij niet geraakt zullen worden door bijvoorbeeld een cyberaanval. Want ze hebben een eigen IT-afdeling, gebruiken een firewall, maken dagelijks een back-up van hun bestand en hebben de medewerkers goed geïnstrueerd. Zij hebben het mis, ieder bedrijf loopt het risico getroffen te worden door cyberincidenten. U dus ook! Als fabrikant, leverancier en groot handelaar in de sportbranche bent u voor cybercriminelen zelfs een uitstekend doelwit: u bent in veel situaties waarschijnlijk de verbindende factor. Terwijl veel fabrikanten en leveranciers denken dat een cyberaanval hen niet overkomt, wijst het verleden uit dat hackers juist de websites van de grotere bedrijven aanvallen.

Specialisten risico-inventarisatie cyberveiligheid.

FGHS Verzekeringsdienst heeft specialisten in dienst die u kunnen helpen bij de risico-inventarisatie op het gebied van aansprakelijkheid en cyberveiligheid. Met onze gedegen kennis van uw branche én de verzekeringsmarkt brengen wij gedetailleerd en begrijpelijk in kaart hoe je risico’s zijn afgedekt en of er hiaten zitten in uw huidige (verzekerings)oplossingen. Want wij zorgen er graag voor dat je een goede nachtrust hebt als het gaat om het inzichtelijk en beheersbaar maken van uw risico’s.

Vragen?

Heeft u vragen over dit artikel? Wilt u informatie over een cyberverzekering? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!